26 mars

Imorgon bitti åker vi till Gotland och firar påsk.

S.K.Ö.N.T!


24 mars


23 mars

Käre gode Gud. Jag har 2 önskningar. för de första, Imorgon när ja vaknar ska utomjordingen på kinden & pistolskottet i pannan till finnar var borta. Helt puts väck!

Nr 2, allvarligt talat nu. Sluta vara schizofren med vädret. De e sista veckan i mars. Valborg om 1 månad, sluta snöa!
Dags att börja leverera..



My state of mind


22 mars



I helgen jobbar jag. Verkligen hela helgen! De e så tråkigt så ja vet knappt vart ja ska ta vägen. Timmarna känns lite som år.. Meen de e sista rycket sen e de semester 1 vecka. Iaf, idag har ja börjat med en tradition. En tradition som ja fan kommer hålla hårt i varannan freda. Fredagslyx! Ja unnar mig något samtidigt som ja köper de för att ja tycker synd om mig som kommer ha en pisstråkig helg. T.ex idag, på premiärdagen, så skulle ja till Ica och köpa snus på rasten. När ja kom dit så kände ja bara, Nee ja måste ha deras plocksallad, fast ja hade matlåda med mig! Plocka ihop den finaste av dom finaste salladerna,gick tillbaka. la mig i soffan, ratta in Hannah och Amandas pod och njöööööööt! Fy fan va de va gott! OCH helgens jobb kändes lite lättare. Ja ska ju inte slå på stort och överdriva å bli nå monster varannan fredag, men något. Något som gör mig glad ska ja ha :)

Och de bästa av allt.. Dom andra 2 fredagarna i månaden när ja INTE jobbar helg och ska göra massa kul, ja då måste ja ju unna mig något för att ja e ledig i helgen och jobbveckan e slut. WIN!!!



21 mars

Thats all for today.


20 mars



Vi planerar 50 års resan. Den får mig att bli lycklig. Och tacksam. Över den människan som står mig närmast. Som vet vad ja tänker innan ja ens tänkt de själv.



Landet

Har inte haft någon mottagning överhuvudtaget dom senaste dagarna då vi varit ute i kungsåra. Jag, Bella & Anna. Ska absolut inte skriva vad eller HUR MYCKET vi har ätit. Men ätit de har vi gjort, och skrattat! Herregud va ja behövde dessa dagar. De är ett fantastiskt lugn därute som ja faktiskt aldrig tidigare upplevt. ALLA krav släpps lös och man tänker inte på någonting. Pengar, träning, problem, relationer. Man lever verkligen där och nu. Kändes nästan lite jobbigt att åka hem, ungefär som att åka tillbaka till verkligheten.

Men de va kändes väldigt skönt att krama Thom också efter nästan 3 dagar utan varann ❤


14 mars

Nu är fanimej ALLT spikat, klart, betalt och bokat! Först på schemat middag och massa massa mys i kungsåra. Efter de åker vi till Gotland och firar påsk efter de, 25 årsfest (vilken kommer bli den fetaste festen i år!!) seeeeen är de Valborg vilket är = att vi får träffa vår underbara M igen :)

OCH SÅ VART DE SOMMAR ❤ de vill ja inte skriva om för då längtar ja bara ännu mer och de e bara inte möjligt! :)


12 mars


P.S

Min mössa, äntligen hade jag min mössa på mig. Åh va ja kände mig fin trots all tveksamhet innan ja bestämde mig. Thoms sista ord innan han gick i lördags var -säg inte att du e tillsammans med mig! MEN in your face va ja fick mycket komplimanger! Jag älskar komplimanger! Både att få och ge, göra någon glad. För, vilken människa blir inte glad av att få en komplimang. De e fullt mänskligt:) Och nu älskar ja min mössa bara ännu mera ❤


11 mars

Här var de torrt! Har inte haft varken tid eller lust att skriva om nått.

Men min helg va fin. Lördagen bjöd på Beerpong, efterfest och massa massa skratt och minnen då iprincip alla gamla vänner var på ett & samma ställe.

Annars blir lägenheten helt färdigmålad & tapetserad denna vecka. Så då ska vi Kötta in möbler och kanske kanske kanske se ett slut på alla dessa jävla flyttkartonger!!!

Happiness ❤




6 mars

De börjar sakta kännas som Vårat drömhem.


4 mars

JAG HAR HITTAT MIN DRÖMJACKA! Åh den är fantastisk, nu vill ja att de blir vår nuuuu! Oversize jeansjacka från crocker ❤ de kan inte bli vackrare!

Annars hittat ja toalettlock (yeeeiy!). en jättefin silverbricka som ja har ljus på. En filt och toalettskåp. Min dag i korta drag.

Nu: top model


3 mars

Återigen en kväll i världsklass! Gabriella gjorde iordning chokladfondue åt oss som vi åt till grown ups. Första bakiskvällen här:)

Igår va de fest! Älskade Maria kom och de vart lite av en thaireunion hos Cissi. Singstar, vin och trasiga toalettdörrar. Perfekt kombo!


Bare minerals

Lördag! Väntar in alla andra och dricker champagne. HEJ!


2 mars

Renovering. I början va de kul. Nu, lite mindre kul. Men de blir finare och bättre för varje grej som blir klar.

En del av mitt garderobsrum❤