120731

Premiären för veckan Började dunder!! Dog lite av glädje när hoffmaestro spelade:)) idag skulle vi till Kallis men de va tydligen stängt (?) så vi tog en tidig middag på stan istället. Skrattade så tårarna sprutade! Nu e vi hemma och ska tagga till för kvällen..


120729

Nu bär de iväg, som vi längtat och taggat!


120728

Lördag. Regn. Pack. Skön lördag med andra ord. Ikväll ska vi alla tjejer träffas å bara umgås, blir lugnt för min del eftersom vi åker imorrn tidigt. Igår vart de en utekväll på stan, middag på bill & Bob med vänner och vin ❤


120726

Idag har ja haft en konstig jäkla dag alltså.. Vaknade först vid 5 och hade världens frysattack, tänkte att nu dör ja av köldskador! Kl 7 då var de ett faktum -feber! Helt blöt av svett och så där ont i kroppen som man bara kan ha när man har feber. Panik!!kan inte bli sjuk tills nästa vecka! Tryckte i mig Ipren typ varannan timme och vakna först kl 1 igen och mådde bra ?! Skulle ner på stan och titta lite, mötte Thom i trappen och fick med han ner också :) ja vet inte om de e för att vi vart ifrån varann nu 1 vecka men vi har så kuul ihop och så äckligt kära haha! Njuter varenda sekund med honom ❤ sen vart de traditionellt torsdagskvällshäng hos oss med bellis.. Nu måste ja sova, sista jobbdagen innan semester (igen hehe). Vi drar på söndag!:))


120724

AAh! Gud va ja vill tatuera mig!! Ska göra de på vår resa men då vill man ju göra nått "spontant" men ändå ett minne från just de ögonblicket. Svårt de där.. Spontant som man ändå inte kommer ångra typ 1 år efter. Och så vill ja ha en text. Först ville ja ha den på sidan, på revbenen men nu vill ja ha den någonstans mer synligt eftersom ja vill visa den.. Från allra första början ville ja ha efter ryggraden, men de e ja ju ganska glad att ja inte gjorde! Bella sa idag att hon läst någon status på fb där någon frågade om man kunde ta semester från sig själv :) faan så skönt! Slippa vela fram å tillbaka hela tiden. Man nöjer sig aldrig.


120723

De e skönt att vara hemma igen..


120722

På pendeln. På väg hem. Äntligen måste ja få säga. Veckan har varit fantastisk på alla sätt och vis förutom att detta skulle bli min lugna vecka, de gick ju inte såå bra. Några dagar i sängen med konstant filmtittande när vi fick 40 mm regn! Annars vare 110 % fest! Så nöjd att ja hann med och träffa alla som ja tänkt:) fina fina vänner❤


120721

Satan vad ja mår! Usch! Men de va de värt, kvällen igår vart exakt som ja trott, amazing! Precis som gamla tider. Och pigan står redo för ännu en kväll ikväll:) kan bara bli bra.. Först tar ja mig till ljugarn och går loss, sen till basaren i lau. De e tradition och ett måste! Hörs imorrn om ja överlevt! :)


120720

Nu så! Äntligen är ja mig själv, redo för fredag:) middag står på schemat nu sen är de bara rakt in i kaklet, 100 %


120719

De vart nå konstigt med inlägget igår men à ni fattar.. Idag ville vi sola, men vädret e inte på våran sida! Istället sitter vi hos min moster och bara hänger och dricker alldeles för mycket kaffe.. Tror ja ska tvinga med dom ut nånstans och käka lunch, wish me luck!


.


Myskväll

Ikväll myser vi järnet här hemma! Rose, ost & kex och massa skratt! Jag älskar min mormor! ❤


120718

Vart ska ja börja? Gårdagen va grymt! Vaknade av sms hets att vi skulle in till Visby, 40 senare satt ja i en bil på väg! In på Kallis, (som fick mig att börja gråta när inträdet kostade mer än va ja gör av med på hel utekväll hemma!!) men va gör man inte för stockholmsveckan. HA! Iaf där inne va de heelt sinnessjukt! Så jävla roligt, bättre än att vara utomlands! Efter de vart de middag och "mellanfest" med alla mina underbara gamla vänner. Sen vidare ut på stan :D


120716

Äntligen! Vi är här, mitt paradis i sverjet! Har bara tagit de lugnt idag, ikväll blir de lammgrillning. Min kära Kristofer kom förbi alldeles nyss med hans dotter, så roligt att träffa honom! Har inte setts på 2 år! Åh ja bara älskar att vara här, kommer aldrig åka hem! (om de inte vore för min älskling som e hemma, saknar honom hela tiden! Mitt hjärta ❤)


120715

Packa packa packa! Hur kan de vara så svårt, ska vara borta i 1 vecka, har 36 ombyten.. Måste kunna ha valmöjligheter men det här e bara löjligt:) sitter å äter gårdagens godisrester och beundrar min nya hårfärg:) efter ett litet panikbesök igår hos frisören så är även löshåret mörkt, fick lov att slänga i lite av den färgen i mitt egna. Klockan 19 gasar vi till nynäs, nu måste ja packa klart! :)


120714

Hahahahahhaha va säger ni nu då?!?!?!? Impuls deluxe! På ungefär 24 h har ja fått ett vitt kök istället för beige/sand och så har ja blivit the grudge lookalike , JAJEMENSAN nu e de slut velat för min del. Tack vare en stor insats av b, den bästa övertalning/överkörning ja någonsin varit med om. PUSS PÅ ER, sommaren börjar ikväll!


Wiggggg

Shit va ja e sugen på att köpa peruk! (jaa, ja e lite besatt av loreen) Fatta skönt, blir klar på 15 min för en utekväll (sminkar mig typ bara i tio) ! Ja har googlat å googlat och hittat EN på alla tusen sidor, dock kostar den 3 lax... Och min största fundering är ju hur dom sitter på plats, inte så kul om den hamnar på sniskan mitt på dansgolvet! Ha! Ja får bilder:D


120712

Ne nu.. Åh ja klarar inte av väntan! De bara sticks i hela kroppen och ja vill bara springa hem å börja packa. Ja vill åka nu nu nu!! Komma dit och bara känna lugnet. Allt är precis som de ska vara när man e där. Och så måste ja träffa alla underbara vänner ❤ kom igen nuraaa , ge mig sommar på Gotland 2012 !



120711

Ja vill inte gå upp ur sängen!! Vädret kan ta sig nånstans och ja e tröttare än tröttast. Ska bara göra de allra allra nödvändigaste, typ tvätta och packa lite tror ja:) kanske måla om i köket?


Sådärja!!!

NU SÅ!! Dags att uppdatera allt de underbart roliga ja vart med om sen sist.. Vi bestämde oss i sista stund att vara med på älgsafari i lördags, alltså åka/paddla gummibåt genom svartån. De va de absolut roligaste ja gjort på flera flera år! Stressade som galningar för att fixa allt, vi snackar minuter innan start. Fick se en helt ny sida av Bella bakom ratten! På kvällen va de födelsedagsfirande X 3, middag på bellmans. Som den här gången inte va i närheten av förra. (Fick vänta 1 o enhalv timme på maten och då hade vi endå förbeställt plus världens otrevligaste servitris! ) men ändå jättekul och träffa hela gänget iaf, Sanna hon kan hon👍:) sedan vidare mot min man o Co. Lika roligt där, är typ jätte jätte jätte taggad till resan nu!! Dör lite inombords när ja tänker på den:):)


Test


120704

Men Gud vad ja suger på att uppdatera!! Såg nyss iaf att de inte bara e ja som inte kommer in via appen och att de inte går att lägga in bilder från telefonen, blogg.se skulle fixa de stod de.. Så håll ut så bombar ja ut alla roliga bilder ja har:) tänker inte ens försöka skriva nått vettigt inlägg för de är ju så tråååååkigt utan bilder! 💋

120602

Dagen före mammas födelsedag! De ska bli så kul och ge henne min present, för ja veet att hon kommer bli superglad! ;) 
 
Kom nyss hem efter lite körning, mår bättre idag,., de e hemskt! ja kör faktiskt jättebra men ja kan inte föreställa mig att ja ska kunna köra själv och veta allt. måste nog alltid köra med thom bredvid. kommer sluta med att ja övningskör hela livet hah!