121230

Lägenheten är KAOS! Eftersom båda är sjuka och inte orkar göra nånting förutom att hålla en liten stig från sängen till toaletten fri. Annars är de faktiskt ganska skönt att vara hemma, 3 veckor var perfekt.


Phi Phi


Koh phangan


121206

Kan inte tro att de är sant. VI E PÅ VÄG!! Som vi har längtat, som vi har taggat och planerat. Underbaaart!! ❤ ja skulle inte byta bort där här dagen för nått.



Hur känns det? Hoppas ni får en fin jul ;)


De finns snorungar, & så finns de horungar

De absolut värsta ja vet är mobbning. Och idag på bussen från erikslund ville ja bara gråta. De kommer in en skolklass och jag Linnea och Bella sitter i ett 4 säte. Alltså en plats ledig. Så kommer de 4 små tjejer i 10 årsåldern med en liten liten horunge i spetsen. Som typ ska bestämma vem Som ska sitta vart. Såklart så va de någon annan än dom 3 tjejer som hon skulle sitta bredvid, meeeen den person gick bara förbi och ville sitta med några andra. Haha tänkte ja, tönt! Då säger en av dom andra tjejerna som har fått plats till den sista som fortfarande står upp -sätt dig här. Då säger den där lilla fula horungen -Neej här ska ja ha min gympapåse!!!alltså ja kokade! Så tjejen som inte FICK sitta bredvid henne satte sig bredvid Bella mittemot mig och ja började nästan gråta! Kände att ja ville säga något till henne för man såg hur ledsen hon va. Så ja kläckte ur mig att ja tyckte hennes väska va fin. Hon vart jätteglad och stolt. Och ja ville berätta att hon aldrig ska ta nån skit och såna människor är så osäkra i sig själva.


121203

Efter jobb, frisören, stan, träning så är ja hemma nu. Har fixat ögonbrynen och de va isbjörnar ute så istället för att gå hem åkte ja ner på stan och fixa lite. Köpte egentligen bara skit, men sånt som behövs. de gula hårsprayet (?) luktar jättegott och är mycket bättre än PROFFS! Egentligen så kan ja inte använda de för ja har börjat med balsam metoden men hade tänkt att använda de på resan och nu låter ja håret mest vara i en tofs så..

Jag är nog den enda, men ja njuter varenda sekund ja fryser! Vill typ frysa mera, haha:)

Imorrn står frukost med alla tjejerna på IKEA och vaxning :))


121201

Nu e de nära mina vänner!! Som Thom sa -nu räknar vi inte veckor bara dagar! Dock känner ja en sjuk stress. Blir lite rädd när ja kommer på hur mkt Bella har smittat mig med de här beteendet ;) känns som att ja har så mkt att köpa och fixa. höll på att bryta ihop igår när ja packade och inte hittade trosorna till min favorit bikini, ja ni hör ju själva. Här snackar vi inte resfeber snarare respsykos!!