29 april

Äntligen! Ledig ända tills fredag! Bara hoppas att solen håller i sig, nu ska ja prova ut alla outfits till imorrn.
Vi rattar kl 13.00 mot fest! :)


28 april

Söndag på balkongen med sol, naturgodis och hannah&amanda i öronen. Helt perfekt! Snart kommer Thoms familj på middag så ja måste skynda att göra ananaspaj.


ALIs

Igår öppnade ALIs. Jag var där och hade ögonorgasm och hängde lite. Hoppas att de expanderar och tar in mera, sjukt snygga kläder! Ja köpte bara en liten men dock så fet mössa. Ännu en att lägga till i samlingen.


24 april

Onsdagens kvällsnöje har bestått av att ha PMS, tryckt i min leverpastej och gurkmackor, gråtit och målat naglarna. Thom gjorde så rätt i att hänga hos en kompis. Jag är ett monster!


23 april

Helgen va.. Sjukt bra! Jättekul, jätte jättekul! Dock glömdes de helt bort att ta massa kort så ah.. Söndag och måndag hade vi klassiskt bakishäng hos oss, massa filmer och massa the. De e de nya. Nu e de bara att ladda om till Uppsala, längtarrrr! Har kommit in i ett Stim där ja har som roligast med folk ja känner. Är inte så intresserad av att lära känna nya. Vill bara ha så roligt som möjligt med alla mina nära vänner. Missförstå mig rätt, klar ja vill träffa nya vänner. Men dom ja har nu e svåra att slå ❤


17 april

Nu e festivalnerverna nära, på gränsen att svämma över. 3 dagar kvar! Hade tänkt att skriva om min klädpanik, att ja scrollat igenom hela Nelly hm tom zalando efter en klänning. Eftersom de endå är en fest så vill ja vara mer uppklädd än vanligt. Gillar inte att ha kort klänning osv på krogen. Men så i förrgår klicka ja hem en klänning och chansade att den skulle vara fin på och igår gick ja en sväng på stan och såg dom vackraste kostymbyxor (!) ja sett, på rea! Idag kom klänning och nyss hade ja modevisning för Thom och Bella. Ja de e aaaaaaaas till kläder så nu står jag här med två outfits som båda är lika fina. Dagens lyxproblem!


15 april



11 april

Jag vet inte om de kommer förbättras eller tvärtom. I vilket fall ska ja prova att skippa kolhydrater helt. Ser redan nu en förändring och de är mer kul än jobbigt att experimentera (iaf när man tror att man kan lite grann om ämnet) vet att ja hyppar lite grann med mitt humör runt allt de här men just idag känns de bra.

AAh, ja får se hur de går..


Apr. 11, 2013


Zzz !

Borde egentligen vila nu, sista rasten
För idag och sen Kötta till 21.15.. Zzz!

Har inget vettigt att dela med mig av förutom att ja ville lägga upp den här tröjan som ja d.ö.r av! Och min beslutsångest angående löshår (microringar) ska ja? Ska ja inte? Har ja råd? Ska ja unna mig? Sliter de mycket? De växer ut igen..
Valet och kvalet


9 april

Sådärja! Nu väntar en efterlängtad vinkväll, en fruktansvärt fet kalasfest och Valborg!
Fixade precis de sista med ledighet och de närmsta helgerna kommer bli en enda lång fest! :)


Maten...

ATT de ska vara så jäkla svårt?!? Vad man kan, får och vill äta. De tycker ja e de absolut svåraste och JOBBIGASTE med att försöka ändra sin livsstil. Jag älskar mat. Avgudar de till och med. Ja lever för att äta och inte tvärtom, ja skäms nästan att erkänna att om ja vart tvungen att välja mellan thom och mat skulle maten vinna självklart! Haha.. Behovet av att äta någonting gott (i mitt fall är de ca 100 % "onyttiga" saker) ska vara så fruktansvärt att stå emot?! Till och med när man verkligen bestämt sig. De kommer endå likt en heroinpundares abstinens! De gåååår inte! Hur lätt är de, när min förbannade matlåda står bredvid en hel kebabpizza i kylen? Ja hatar ju kebab, men endå har ja tänkt på den där pizzan hela dagen i princip. Tur att ja fick motivation när ja tittade på biggest loser, så ja kan stolt meddela att den står kvar. Orörd i kylskåpet :) men de e ju inte kul, att ständigt behöva tänka på vad man äter för att nå sitt resultat. Tjurig å bitter blir man på köpet. Ibland önskar ja att ja aldrig hade börjat med den här skiten så man sluppit alla hjärnspöken. Undrade senast idag om russin var onyttiga för ja tog 1 dl?! Hallå, hur långt får de gå!!!?


8 april

Inspiration!! Nu vill jag ha vår, förhoppningar, planer, utflykter och Sool!


7 april


Apr. 06, 2013

Jag ska göra en lista, På 1000 saker ja ska göra innan ja dör..


Hemma!

Min påsk har varit underbaaar!! På alla sätt som går. Vi har gjort så mycket kul, ätit så mycket gott. Druckit för mycket vin och skrattat så vi gråtit.