Note to self!

påminnelse till mig själv bara. Måste komma igång med mina scrap(?)books.

Ja ska nog göra en för alla fina vänner, en för alla minnen med allihopa och en till mig & ❤..
Den sista är vell mest genomtänkt och framförallt lättast. Herregud så mycket roligt vi gjort tillsammans, kommer ha svårt att välja känner jag ;)

Tyyyyyyyyyp nått sånt här fast mycket finare och mer välgjort i verkligheten :)
De här e våran jul hos min mormor på Gotland

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3493271/images/2012/pic_200569317.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3493271/images/2012/pic_200569317.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3493271/images/2012/pic_200569805.jpg" class="image">


Godnatt!

Kom hem från Uppsala och visste inte om ja skulle skita på mig, spy ner mig eller somna i trappen först! Helt förstörd!

Men så kul ja haft! Underbara människor fanns de gått om. Och utan att verka självgod eller nått sånt men Vart så sjukt glad, på festen där ja högst kände 6 pers kom de fram flera stycken som ja aldrig träffat och (utan att överdriva!) öste komplimanger! Både tjejer och killar. Alltså de går inte att förklara hur jävla lycklig ja blev! Nästan tårögd:) TACK❤

Nu väntar sängen och en ny vecka, ett steg närmare sommaren:)

Ursäkta vårat tillstånd, tror kortet togs typ vid 2 inatt på festen.
Jag och min fina..



120429

Bakfullheten är ett faktum!! Ååh mitt huvud!

Nu ligger vi hemma hos Maria alla 5 och skrattar och diskuterar nya ord. Skulle önska att ja inte jobba på Valborg så ja kunde stanna kvar här och bara njuta i flera dagar:) det vart en succé igår, synd att min kväll vart lite för kort bara. Och de berodde inte på alkoholen måste ja tillägga :) bilder kommer senare, nu måste ja koncentrera mig på att överleva !


Uppsala 30 !

Nu e outfiten på, lockarna lockade, drinkar kommer på rullande band och alla e på topphumör! Hej å hå vilken kväll det kommer bli!!

Så här gjorde ja med inspiration ala Bella;)


120428

Nu är vi äntligen på väg! UPPSALA!!! Precis varit på hälla och köpt de sista, bella du skulle blivit stolt med allt cellofan och presentsnöre som ja packa på killarna till kassan. Visar sen hur presenten vart utifall födelsedagsbarnet läser ;)
Ikväll ska vi fira vår fina Maria som fyller 30. Kunde ju inte önskar bättre väder , helt fantastiskt!

Så här fina ögonbryn har ja nu efter att ja va hos shanaz igår, hon är bäst på ögonbryn. Men fan va ont de gör! Hon plockar,rycker, klipper, skär och drar med tråd! Tårarna sprutar men värt varenda sekund :)

Ha överseende med att mitt öga ser psyk ut ;)


120426

Ååh vad ja vill ha så mycket grejjer nu när ja måste spara varenda krona! Sitter och drömmer mig bort på Google och leker med alla mina fotoappar:) de är ju så mycket som ja verkligen behöver! På riktigt, tror mitt liv skulle bli komplett med lite ny fin påfyllnad ;)


Tristess..

Jag har på ett ungefär jättetråkigt på jobbet just nu... Vi vart klara jättesnabbt ikväll, vilket ja inte klagar på !:) men ärligt, ja kom på mig själv alldeles precis sitta och glo på äggklockan och kolla hur länge ja kunde hålla andan. Behöver ja nämna att ja kokar ägg i total brist på saker att göra. Så vad gör man? Äter såklart! :D

Ja klarade mitt mission idag, 45 längder jajjemus! Men fan va jobbigt de va:) samma sak imorrn, ja ser de här som min uppvärmningsvecka. :)


120425

LÖÖÖÖÖN!!
Som ja har längtat, äntligen pengar igen!
Allting kommer gå till sparande, har så mycket roligt att se fram emot så de gör mig ingenting att leva på exitensminimum.

Planen idag är att försöka ta mig till badhuset och simma emellan jobbet. Först tänkte ja att ja skulle försöka mig på fitnessfighten men ja känner mig själv och ja vet att de inte skulle gå. då e de bara onödigt att lägga pengar på de, och faktiskt så trivs ja med mig själv.

Varje gång ja känner mig onöjd med mig själv så tänker ja alltid på tiden för 2 år sen när ja va helt hopplöst deprimerad och rasade i vikt. kommer ihåg att ja fick tvinga i mig 1 glas yoghurt innan ja skulle festa för ja va rädd att bli för full för ja inte hade ätit på flera dagar. Mina hungerkänslor försvann helt. Då tänkte ja
-snälla ja kan se ut hur som helst bara ja får mår bra igen!



120423

En kopp kaffe. Skrik, tjafs och envisa tanter. -Nu kickstartar vi denna vecka!!


Shutter..

Känslan av att komma hem, slänga sig i soffan med täcke, Thom och kudde efter 18 timmars jobbhelg och kolla på film är guld!

De e helt sjukt, Så trött så minsta lilla fel skulle få mig att börja gråta dirr!! Inte igår man kollade på en film som gick på TV heller, shutter Irland . Såg den på bio för tusen år sen och tyckte den va bra. men man vart psykad, kändes som om ja levde ett helt annat liv efteråt.

Min säng vart såld idag!! Yeey!:) skönt att få bort de vi hade vart tvungna att bara kasta bort annars:)



120422

Efter gårdagens hemska jobbdag känns de lite bättre idag. Jobbar med en annan tjej nu å de e utan att överdriva helt fantastiskt att jobba med någon man kommer bra överens med!

Ikväll är de planering av sommaren som gäller hemma hos Kandell. Längtar ihjäl mig, kommer bli en overkligt bra sommar. Den bästa!


Strul..

De blir nått fel på inläggen när ja använder bilder som ja "gjort om", så därför blev de inget igår.
Får försöka en gång till nu på jobbet och se om de går..

Igår va vi på fredagsmys hos mamma. Vi åt så vi dog och idag förstår ja innebörden av att vara skengravid!

Hade en mysig eftermiddag hos eve med prat och skratt som vanligt :) Ja slingade hennes hår så nu är hon fin när hon ska trycka ut bebisen. Vart så glad när ja såg deras vardagsrumsbord, hon hade framkallat massa kort och lagt under glasskivan och tro på fan att ja titta fram två gånger! haha :) så ska ja nog också ha när vi får våran riktiga lägenhet..


Längtar något helt fantastiskt till de! Visningen vi va på i veckan kändes inte helt rätt så vi letar vidare.

 

 




120419

På våran kvällspromenad gick vi upp bland alla lägenheter och hus vid gamla folketspark. Hittade nog de sötaste lilla tvåfamiljshus ja någonsin sett!

Här vill ja bo ❤


Kom & kööp!

Köööp köööp kööp min säng!! Världens skönaste jävla säng ska bort. För vi har tydligen brottningsmatcher på nätterna om vem som ska ligga på golvet. Vilka dom flesta gånger vinns av mig för ja inte har en aning om att detta händer ;)

http://www.blocket.se/vastmanland/120_sang_39880498.htm?ca=9&w=1



Före / Efter

De här har ja pysslat med ikväll :)

120418

Idag ska vi på visning av en lägenhet. Precis vid cityringen, får se hur de går, hoppas vi gillar den. Inte min grej att bo så nära inpå stan, så långt bort från mitt älskade Haga men ja ska inte vara omöjlig:)
Får ju inspiration om inte annat!


120417

Tjoho!
Nu tänkte ja ta tag i de här igen!
Får se hur de går den här gången, har många ggr tröttnat eller helt enkelt glömt bort min blogg(ar) så..
Iaf, delar vell med mig de ja tycker är värt att dela, typ. Allt mellan himmel och jord.
Men inte idag, Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!