I wanna be à billionaire

Pling Plong så va min lägenhet såld!! Alltihop gick helt sjukt fort och BRA vart de också! Visning igår och påskrivet kontrakt idag. Love life ❤

Så självklart ligger ja här och dreglar över inredningsbloggar fast ja la mig för att sova för 2 timmar sen, bra Pernilla! Men de kommer ju bli så fiiiiint!

Har ja nämnt att ja ska få ett helt rum som garderob? Aaah visst! Våran nya lägenhet är helt jävla kick ass som Thom säger. Mitt älskade älskade hjärta! Ja vore ingenting utan honom❤ tänk att vi haft sån tur att just vi träffades. :)


121124

Igår va de halv 8 hos mig, tredje gången gillt hos Kajsa. Som vanligt succé! Helvete va bra vi (ni) e på att laga mat! Sitter på jobbet och väntar på kaffebryggaren, är så trött så de känns som att ja e full. Idag blir en sån där skön dag, middag med Thomas ikväll och kanske bio, vilket som, kommer kvällen sluta i soffan:)


121122

Allting börjar falla på plats. Huvudet, tankarna, humöret, insikten jaa typ de mesta. Känner mig fortfarande jätte snurrig och framför allt Stressad



Köp köp köp!

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-haga-vasteras-kommun-haga-parkgata-11-b-4457155


Ibland

Får ja kriser, identitetskriser typ. Älskar mitt liv, missförstå mig rätt.


121117

Fotograferingen av min lägenhet gick kaniners! Kommer förmodligen ut på måndag. Köööööööööööp den! Världens bästa hem❤


Vi tog en tripp till stan Igårkväll och träffade massa gamla fina vänner.


121116

Helt sjukt! Han e ju snyggare än dom flesta tjejer som finns. Väldigt modig tycker jag


121114

För mycket tankar och funderingar men framför allt IDÉER! Ah Gud, kollade säkert på blocket och tradera tills klockan va halv 3 inatt. Känslan
När ja kunde radera den där förbannade hemnet appen och ersätta den med blocket, Känner på mig att de kommer bli min nya kärlek ❤


121113

Ikväll firar vi! ❤


LYCKA

Ja är så lycklig att ja spricker! VI HAR KÖPT LÄGENHET!!! Äntligen!! Igår fick ja löneförhöjning och idag skrev vi kontrakt, hur bra kan de va?!? ❤


121110

Fick till frisören på min rast igår, till en amerikansk tjej från Michigan. Haha, visste inte riktigt hur de skulle sluta för ja suger på engelska och visste inte ens vad toppning hette! Men de gick bra, hon va jätteduktig och söt :)

Klippte in mitt löshår samtidigt och de va faktiskt inte så stor skillnad som ja trodde de skulle vara. Så de kommer nog bli perfekt till resan utan att ja behöver färga de eller mitt egna.

Iaf så kan ja rekommendera salong exklusive på Haga STARKT!! :)


121109

Fredagskvälls, ensam. Med mat och efterrätt precis som ja vill. Tänk va skönt de är ibland att vara själv:) men de varar inte så länge, Thom ringde nyss och berättade i detalj hur mycket de sög att vara på krogen utan mej. Sööööötälskling!! :)❤


Jag har iaf gjort hemmagjord jättenyttig glass, slår nästan BJ! Diskat och såklart xfactor.



Tant?

Ja herregud!? Ibland undrar ja hur gammal ja blivit? Tredje kvällen i rad som ja verkligen inte orkar vara vaken och se slutet på någon av twilight filmerna. Får kämpa för att orka hålla ögonen öppna.

Nu längtar ja såå mycket efter söndag. Vi har bestämt att vi ska ha pannkaksfrukost! Med ALLA tillbehör! Dör lite av bara tanken :)


121108

Om man sitter i en mörk och knäpptyst lägenhet, blundar samtidigt som man äter, Orkar knappt tugga.. Vad är oddsen på att man ska orka ta sig till gymmet och sen tillbaka till jobbet? Ibland är livet inte så jättekul!


121106

Jo,Beställde löshår som kom idag, men inte vart ja nå glad för de. Ja visste redan innan att ja beställde en nyans som va mkt ljusare än mitt egna hår. Men tänkte att färgen kmr gå ur mitt hår plus att håret kommer bli solblekt på resan, men när ja tog ur håret ur förpackningen så va de jätte ljust! Ljusare än mitt tidigare löshår. Så nu vill ja bara gråta lite.

Ps de e inte så rött som de ser ut på bilden:)


Så mycket bättre..

A herregud! Gråtfest hos oss ikväll, obeskrivligt. Tårarna bara rann, ja kunde verkligen inte sluta gråta. Så skönt och så jobbigt på samma gång.


121103

Igår va så jävla bra! Vi hade "halv åtta hos mig" rond 2, Sarah va kocken. Den kvinnan kan göra cheesecake!! Fantastiskt! Får se vem dom bjuder nästa vecka, skulle kunna vara jag. Bara ja får till en förrätt?! Tips?


Heja heja!!

Nu så, vaderna höll hela gympapasset! Så jävla nöjd:) fortsättning på gymmet så långt ja orkar..


Svett är fett som gråter!!!


121101

Sjukt att de är november. Resan börjar nästan bli verkligt nära.

Ikväll körde ja och min älskling järnet på gymmet och nu ligger vi å myser, eller ja.. Han kollar på serier på datan och ja målar naglarna och läser bloggar.