Ja tänkte bara att

Ja tänkte bara att ja skulle dela med mig av bästa schampot ja någonsin mött..


120531

Åh DÄR blev ja sjukskriven heeeela helgen , BOOOOM!! Så jävla skönt, ska bara ligga i sängen dygnet runt å mysa järnet med min hund❤ men först måste ja hålla ut till kl 13 sen kör ja och Bella igenom våra riskbedömningar lite fort och sen så.... Glad och lycklig tjej!


120530

Jag vill dunka huvudet i betongen. Ställa mig mitt på stan och skrika mig hes. Rycka bort allt mitt hår och stampa på det. Hoppa från balkongen! Huuuuuuuuuuur kunde ja missa detta? Det händer inte, ja vill dö! Varför köpte ja inte biljetter för? Idiot!! Dum i hela huvudet!!?


Kom kom

Ååh! Fan! Yes! Igår fick ja en själv insikt som heter duga. Mitt hår, alltså helt seriöst. Svinto kan slänga sig i väggen, ta lite av mitt barr och du får bort vad som helst! Så ja beställde ( sjuuukt mycket ångest, har aldrig varit en sån som lägger pengar på sånt här) shampoo balsam och inpackning från nordicfeel. Tog de allra bästa bästa så nu e de bara hålla tummarna att de blir bättre! Vill att de ska komma nuuuu nu nu nu! De luktar så jävla gott också, har aldrig varit så taggad att tvätta håret nån gång haha!


120529

Jag och min man tog en tripp till kajen nu ikväll å käka sallad. Vardagslyx som vi fint kallar de. Tråkigt nog va de sviiin kallt så de vart mest att äta fort utan att händerna skulle frysa bort! Nu blir de film på tv, something New, exakt min typ av film!:)


21 jump street

Se den, se den bara!


120528

När man kollar ut idag känns gårdagen ganska långt bort! Dock underbar dag att jobba till halv 4 på. Igår mådde ja som en kissekatt.. Aldrig mer alkohol! Vi va först på björnön och grilla och sola med mamma å alla, sen åkte vi och fiska:) eller Thom å Tomas fiska, ja låg och försökte överleva.. Den här veckan är de träning träning träning som gäller. Ska faktiskt bli kul, bara inhandla allt vad pollen medicin heter sen så..


Gårdagen i bilder

"men slutar inte förns de är för sent, och går & lägger mig. Ja måste sluta hävda mig"


120526

Heeeeeeeeeeeej!! Nu e kvällen igång, som ja har längtat! Kattis, gabri & alla killar ❤


120525

Fuck it, I'm out..


120524

Trött som en kissekatt. Ligger på balkongen i solen och ska försöka sova lite nu på min rast. Halva jobbdagen gjord, orkar inte skriva nått mer. Bjuder på bilder från igår när vi hämtade hunden och tog björnön en sväng..


Blond/brunett..

Ahh Ja blir knäpp på de här! Nu färgar ja mitt förbannade hår! Skiter it! Nu har min hårbotten sagt sitt. Får ibland typ som sår/eksem i hårbotten och ja va helt säker på att de va för att ja färgade håret och de va för starkt bla bla.. Men nu har de kommit tillbaka å ja har inte färgat sen i januari. Och ja e noga med att inte lägga mig med blött hår, plattar de aldrig osv.. Har aldrig upplevt värre beslutsångest förut! Ja viiiiiill ju vara mörkhårig ungefär exakt lika mycket som ja vill vara ljus.. De blir ju inte lättare av att ja vet att ja trivs i båda! Hjälp mig!!!


120522

Heeeelt slut! Kom precis hem ifrån flyttstädningen. Fyyyy fan ja ska aldrig mer tacka nej till städfirma. Har knott konstant i 4 timmar, äntligen är vi klara. Enda pausen ja tog va när ja slängde i mig mat. Så nu har vi tagit farväl av Bomansgatan för gott, på torsdag lämnar vi nycklarna:) Lokan med banan och kiwi va btw de godaste ja har smakat, godare än att dricka guld!


Fittmys

Igår tog vi en sväng till björnön när ja slutade, köpte med oss grekiska o bah mös! Underbart! lite roligt att vi satt där för nästa exakt 1 år sen. Skiljde typ 10 dagar eller så. Enda skillnaden va vell att vi preciiiis hade blivit tillsammans då och vi nu ska flytta ihop :P bästa är att ja e lika kär nu, om inte mer ❤


Word


120521

Måndag... Till och med ordet är trött! Ja har hängt ensam hos Bell hela dagen för fönstergubbarna e hos oss och fixar nya fönster. De e helt sjukt va den lägenheter framkallar minnen! De har snart gått 2 år (!!!) sen ja bodde där med henne. Känns som de va i vintras! Alla skratten och gråt , de vart en jäkla massa gråt för min del, sitter kvar i väggarna. Men ja får endå ett lugn i mig när ja e där, speciellt om ja e ensam. Tiden står still och ja lever finfint i min bubbla på 13a ❤ kärlek och respekt till dig B, du e bra du..


120520

Här är min dag, 8.00-19.00 . Avundsjuk?


Bitch !

Surkärring nr 1, japp här har ni mig! Fy fan igår skämdes ja över mig själv. Vårat hus är extremt lyhört, ja hör när min granne nyser. På den nivån är det. Men så länge ja bott där så har de aldrig varit en fest, inte ens en förfest. Tills igår.. Alltså ja e inte den som e den. Festa på, ha den roligaste kvällen i ditt liv! Men när dom dundrar på med spice girls och agua (volymen va så hög att ja kunde lika gärna legat i samma lägenhet i sovrummet) kl 2 på natten då e de inte kul när man ska jobba kl 8 dagen efter. Så ja trippa upp och bad dom sänka typ jätte mycket, som tur är så va dom snälla. Men fick så jäkla dåligt samvete!! För ingen har klagat på mig nån gång och ja vill inte direkt vara den som startar nå "krig"..Ännu värre var de att dom hade tjejfest, och ja vet ju själv hur kul man har! Ja tröstade mig med att klockan faktiskt inte va typ halv tolv utan 2 på natten. När ja kom tillbaka fråga Thom mig om ja skulle gå på boulle träffen imorrn! Riktig jävla bitterfitta!!!


120518

Ja trotsade snoret, hostan och huvudet som känns som sten och följde med till kandis. Kände att ja va tvungen att göra något kul på min lediga dag. Men så klart spelar dom FIFA. Låt mig förklara att de värsta ja vet är tv spel. Blir vansinnig av bara tanken! Hat!!! Får hoppas att dom håller de dom lovat, en match till maten. Sitter förövrigt på nålar och väntar på samtal från Thom :)


Snoor!

Åh snälla gud gör så ja inte blir mer sjuk, sitter och snorar och låter allmänt efterbliven när ja pratar. Huvudvärken är ett faktum! Har inte rååd att vara sjuk, även om de skulle va fint och bara vara hemma och ligga i sängen & titta i taket. De e typ allt ja har ork till. Orkar inte ens sätta på en film på datorn, helt sluuut!
BTW bo aldrig i en 1a när du spyr av hockey och din pojkvän tittar med största möjliga inlevelse, skriker och gapar, klappar händerna och slår i soffan. Bara ett tips!
Är de någon som vet vart man kan köpa såna där "senilsnören" till sina solisar????

120517

Håll i hatten!! Nu ska vi tydligen på visning på ett radhus :)


120516

Så här mycket tycker ja om att stanna kvar på jobbet för ett ruttet APT möte! När ja egentligen slutar kl 12, så får ja stanna till 15. Yeeeeeeyi!


The F Word!

Alltså, jag är en amazing kock! Ja lovar, varken min, Thoms eller Bellas mage kan ljuga. Ikväll bjöd ja mina fina på köttfärssås och spaghetti och efterrätt, ost och kex med jordgubbar och vit choklad :) fast ja är så mätt så ja inte ens kan stå rakt så ska ja mig fan på kexen!


120515

Ja hade nyss besök av min favoritfamilj! alltid lika kul att ha dom hos mig och fika. plus att ja vart av med en del kläder som ingen gam på loppiset köpte.. så fick ja träffa deras lilla Charlie :)


Äntligen!

Jaaaa!!! Neeeej!!! Fan också! Såg att nya sommar kollektionen kommit in på junkyard. Så mycket snyggt som ja vill ha! Dör lite inombords, ja får ju inte köpa något mer förrän nästa lön men en liten liten tischa skadar ju inte..


Matkoma

Aah ja dör! Bilden får förklara hur vi mår just nu.. Men Bästa dagen på 100 år, bara ligga och mosa och titta på film. Just nu e de american pie reunion, den e kul :)


120514

Vi är på VUC och ska ta reda på vad de ska bli av oss. Ja och Bella, Plus alla invandrare. De här kommer ta tid...


120513

Vi har loppiiiiiiiis! Kom å köp! :D 9.00 imorse va de bara bita ihop och bära ner allt skräp till bilen i hopp om att bli rika.


:)

Joohej du, igår överraskade ja Thom med en 3 rättersmiddag heeeelt hemlagat:) han gnäller så mycket att ja inte lagar mat så nu har ja fått tyst på han! Haha han vart jätteglad och överraskad! De vart lite som att vi firade 1 år. De va nån gång i maj förra året som vi blev tillsammans :) så ja slog på stort med fördrink, förrätt, varmrätt, efterrätt och ost å kex med vin:) efter middagen gick vi till en kompis och drack ännu mera vin..


120512

Nu drar ja iväg på fix innan min överrasknings kväll !! Önska mig lycka till :D


Besatt!

Joo, ja är helt besatt av Emila från Lyckan i L.A! Hon är typ den snyggaste på hela jorden. Ja dör av hennes klädstil eller hela hennes stil, hennes utseende, tatueringarna, allt! så jävla ball!
Har scrollat igenom hela hennes blogg nu ikväll. Jag vill vara henne! Ja vill också hålla på med något ja verkligen brinner för, och framför allt egna arbetstider. hur skönt skulle inte de vara? kunna sitta och pilla med nått hela nätterna tills man somnar, vakna utan stress och kanske äta lite och fortsätta å pilla lite vad de nu är man får för sig.. :)
De enda, om ja nu ska vara negativ, är att hon ska vara så sexig hela tiden. på hennes bilder.Iofs är de ju "photoshoots" men Sånt gillar inte ja. när de blir för uppenbart. tycker de är 1000 ggr snyggare när man tar en fin/cool bild och man är "sexig" i sig själv. om ni fattar (?)
Eller så är de bara för att ja e undermedvetet avundsjuk. ja har inga såna bilder på mig. skulle aldrig göra de heller. har ingenting med självförtroende att göra. tycker bara inte att de e min stil. men klart att de skulle vara "kul" å ha såna bilder på sig själv. kanske.. ja vet inte faktiskt. kan inte tänka mig själv in i situationen. haha!
meeeeen de finns ju folk till allt som tycker om allt ;) o tur är vell de!

120510

Men hallå!! Hur duktig e ja egentligen på att baka? Överträffade nyss mig själv med största möjliga chock! Alltså, ja bakade bullar i brist på saker att göra. Och de vart dom godaste bullarna ja någonsin har smakat! På riktigt, inget ljug. Gav till några på jobbet och dom sa samma sak, å flera kan ju inte ha fel:)


Tänk om..


120509

Har kommit överens med mig själv att prio nr 1 är körkort, så vi e på aros trafikskola nu.

Min älskade älskade snällaste pojkvän ska börja övningsköra med mig! Hur bäst är han inte!?
Mitt allt! De återstår ju å se om vi kan klara av detta mission utan att döda varann. Ja e ju inte direkt känd för att vara en lugn och sansad person.. Speciellt inte om ja e under stress/panik...



Karriär?!?!?

Hej å hå, passet va lättare sagt än gjort! Satan va ja svettades! Lätt de bästa passet någonsin, musiken, rörelserna, ledaren ja dööör ! Räkna med mig nästa vecka!!:D

À nu då.. Ligger här i sängen, som vanligt med ångest över att gå till jobbet imorrn. Om någon missat de så hatar ja mitt jobb. Verkligen hatar!! Spelar ingen roll längre att Bella jobbar där. Vi jobbar endå inte med varann. Förut kunde vi endå peppa varann med att de e bara bita ihop.. Tänk pengar! Men de funkar inte längre. Ingenting är kul! Verkligen spyr på de där stället. Och blir lika förbannad på mig själv varenda gång ja
Känner så här.. BYT JOBB DÅ FÖRIHELVETE PERNILLA!! Meeeen ja e för trygg och ja har absolut inte den minsta lilla aningen om vad ja vill hålla på med! De e där de kör ihop sig. Vad vill jag? Ja kan räkna upp allt ja inte vill. Ja vill inte jobbar i affär. Ja vill inte behöva göra iordning mig varenda dag för mitt jobb ( de e typ de enda positiva nu, kan gå dit i pyjamas om ja vill med håret som en fågelskrämma) ja vill inte sälja saker ( sjuuukt tråkigt!) Ja vill inte absolut inte jobba med något som ens har de minsta att göra med vården. Ja vill inte ha gamla nuck kärringar som kollegor. Ja vill inte behöva vara trevlig.

Plus att detta år har ja så roliga resor planerade å bokade!!!:) så ja kan inte ens fundera på att byta till något annat för då ryker ju min semester.

Så va så vänlig och tala om för mig vad ja ska jobba med // tack på förhand, P !


120508

Ahh mitt huvud!! Har den sjukaste huvudvärken ja vart med om! Börjar tro att ja håller på att bli dödssjuk, bara fan om ja skulle få feber!

Ligger och taggar till träning på min våning på jobbet, haha ja tog en bild på mina... Fötter! Ser ut som att ja sitter i en ful fejk djungel men nejnej, de e bara mina underbara arbetskollegor som inte kan inreda!

Lägger upp bilden bara för att ja själv tycker de e mycket roligare med bloggar med bilder. Sen att de e världens mest ovärda bild, de skiter ja i!:)


120507

Idag kom rocks!! Som ja har längtat efter den där (numera smällfeta) hunden:) mötte mamma på stationen för ja kunde inte hålla mig, sen åkte vi med Anna & Eva till öster mälarstrand och fika. Eller dom fika, ja tog snällt upp min äckliga lilla matlåda med kvarg och torra havregryn.

Sen vart de bankmöte för mig å Thom :) efter de en tripp till eve å k och titta på bebisen ❤ han va helt perfekt ! Får hålla koppel på Thom, han vart helt såld! Han äääälskar barn!

Imorrn hoppas hoppas hoppas ja att Bella eller Kajsa vill träna Anna Hultgrens pass på rocklunda. Har gått på de en gång förut å de va så jävla bra!!


Rumble...

Ja e fast! Beroendet tog över sista timmen på jobbet! Nu ni! Adda silver123 så blir de åka av:)


Grattis ❤

Idag 3.40 blev mina fina fina vänner föräldrar till en liten pojke! Å jag fick ta den sista bilden på eve som tjock:) så skönt att allt gick bra och alla mår bra, de e de viktigaste. Längtar ihjäääääl mig tills de e våran tur!

Grattis igen, ni e underbara!


120505

Joo streetrace va ju... Intressant! Såg ingenting typ och kylan va hysterisk! Mina händer va kritvita. Roligt att umgås med K & E iaf, underbara människor! Vi tog en tripp till BK efteråt och så fick ja med min kille hem, han dissa krogen så ja e helnöjd;)

Så drygt när ens pojkvän/flickvän e borta och man själv är hemma. Även fast man e hur trött som helst så kan man inte sova. Ligger hela tiden och väntar på att dom ska komma hem, vet inte om de e undermedvetet eller om bara ja e så..:)


Streetrace

Ingen vila, ingen ro! Va tänkt att ja skulle få en kväll med mig själv och trycka i mig allt gott ja kan hitta. men istället blir de till att stressa hem, försöka ta på sig ett ansikte och följa med på street race med Thom, Kenth å eve:) men de gör mig inget att stressa, de ja e van vid. Tycker nästan de kan va skönt. Tiden går fort å man hinner inte tänka så mycket, brukar bli bäst då:)


Yes we can !

Javisst, de där gick ju som en dans, inte ett dugg läskigt! Nu e ja oövervinnelig, supertight med Gud, kalla de va du vill. Stolt är bara förnamnet:)

Nu blir de fredagsmys som bara den, jag och han ❤



Hej å hå!

Oh herre, hjälp mig nu Gud! Ja ska träna för första gången helt själv! Alltså ja kissar på mig, nervositen måste synas för ALLA tittar på mig! Iaf va ja tror. Jaha nu öppnar dom dörrarna, ja e körd!! Hejdå


120504

Ååh fan va ja hatar mens!! Har så ont i magen så ja tror ja avlider. Å inte kan ja ta Ipren förrän om en timme. Ja tror iaf att de e mensvärk som satt igång för ja har gått över 9 dagar, å vi ska inte ha en bebis än.. :) eller så är ja bara uppblåst som en kossa just nu om de inte e de..

Såklart så har ja inte hämtat ut min medicin mot värken heller, ja e så duktig på framförhållning!!


Rocky!!!

På söndag kommer han hem!! Saknar honom såå mycket, två långa månader!

Älskade älskade hund ❤


6 timmar senare

Men shiiiit! Orka solbrännan ja fick till av 2 timmar i solen, helt sjukt va solen tar redan nu:)

Efter världens jobbigaste träning och en fin jäkla kvällsmat e de filmdags! Chronicle blir de tydligen, tvivlar på att ja kommer orka se hela.

Nu längtar ja ihjäl mig tills vi får nya fönster, antagligen nästa vecka eller veckan efter. Har nämligen inga persienner nu.. Tror de e därför ja sover som en kratta nu när de e ljust ute,
Kul och försöka sova i de här liksom!


120502

Underbara väder!!!
Sitter och solar med Gabriella i en park. Hatt, solglasögon, klänning och solstol, japp vi tror de e högsommar!


120501

Natten från helvetet!! Japp den hade ja inatt. Kan inte beskriva med ord hur trött ja är just nu! De bara går inte, skulle behöva en hel ordbok för att få fram det!

Jag jobbade 12 timmar istället för 7 igår..
Kommer hem till den stökigaste lägenhet ja sett, dampar uuur! Ja va tokig! Ni vet när man e så trött så minsta lilla... Kunde inte somna för ja va så arg. Klarvaken! När ja äntligen lyckas, då kommer Thom hem kl 1, ja vaknar och är pigg. Känner paniken komma för att ja ska upp om 6 timmar och jobba 12 timmar igen med en liten rast kl 11. Och han frågar varför ja e så arg?! Vill du dö? Är de enda ja får ur mig. Lyckas iaf igen att somna. NÄE då ringer min mobil kl FEM!! Nån stackars jävel ( när ja får tag på han) som fylleringer! Thom svarar första gången för då fatta ja vell inte att de va min. Personen i luren säger ingenting. Lägger på. Då ringer de igen! Ja svarar och får ett TJA! I örat. Klockan 05.12. Frågar vem de är för de va ett nummer ja inte hade, får tillbaka -gissa!? Lägger på och bryter ihop inombords! Ja ska upp om 2 timmar. Tänker att nu e de vell lugnt.. Klockan 5.58 ringer idioten IGEN! 2 gånger efter varann dessutom. Och skickar sen -vet du vem de e?:P. De finns fan ingen gud! Den där lip gubben i slutet.. Ja höll på att bryta av min telefon på mitten! Skulle varit piggare om ja hade festat hela natten och gått direkt hit! Inte nog med det, kan ju förstå Thom att han inte blir sådär jätteglad när en kille ringer mitt i natten men hallå!? Kan ja bestämma vem som ringer till mig?! Så imorse när ja lyckas (mirakel) ta mig upp så mumlar han, du vi måste prata sen om de där..

Varför jag? Så om ni befinner er på Haga idag och ser ett lik komma gående, passera bara lugnt och fint förbi. Inte ett ord, då smäller det!