28 feb

Hopp hopp! Gud va effektiv ja varit idag känns de som. Eftersom ja HATAR att läsa om andra personer som bara skriver att dom tränar osv tänker ja inte nämna de något mer, lämnar de ämnet med att i mars gäller de. Då ska ja ta tillbaka min kropp som jag vill ha den. Punkt.

Annars idag har ja blivit kär. I en maträtt.. Ät på stugan, de ligger på gryta och de är typ libanesisk mat. Ungefär de godaste ja har stoppat i min mun, helt otroligt! Och billigt också. Sanslöst!:)

Nu sista timmarna på dygnet har ja hållt på att fixa i min garderob, ska försöka ta bra bilder imorrn när de e mera iordning.


26 feb

Gardinjakten fortsatte idag, med undantaget att ja inte hittade några. Men de råka bli lite annat kul! Hehe storhandling på maxi, massa kläder å halsband från hm och (äntligen) ett started kit bare minerals smink! De har ja velat haft sen i somras. OCH viktigt, hittade även ett läppstift i NUDEfärg . Äntligen! Som ja har letat! Så jäkla snyggt! Nu vill ja bara klä upp mig i mina nya kläder, mitt nya smink och mitt fina nya läppstift :)


Pyssel

Idag har ja även (äntligen) sytt å trixat med mina nya kuddöverdrag!:) dom vart jättefina men en liten detalj saknas. Ska köpa lite grövre "garntråd"(?) så ja kan sy kaststygn runt kanterna sen så :)

Imorrn kommer sebbe!!!! De betyder att ännu lägenheten går mot ännu en behövlig förändring. De e köket och ena hallens tur att bli vit. Så snart får vi ett kök att hänga i, YEEYIE! :)


25 feb

Utslagen i soffan efter en fantastisk kväll med min familj!

Började med att ja å mamma skulle gå och titta på gardiner. Slutade med en lyxmiddag när min bror & hans tjej kom med vin & öl. Vi åt potatisgratäng och kyckling❤ efter de ost och kex.

Älskar älskar älskar verkligen den kontakten vi har fått med varandra, allt tack vare all jävla tragedi vi varit med om. Konstigt de där men de e som man säger, ALLT ont för NÅGOT gott med sig.


24 feb

Snart är det dags att säga adjö till den här fruktansvärda jobbhelgen. Då ska ja hem och krama ihjäl min pojkvän, bara för att ja kan.



23 feb

Jobbhelg.


21 feb

Förstå mig om ja inte alltid kan bete mig som man ska, för ingenting är lätt idag


Världens största gosigaste hund som tror han är en liten hund och kan ligga i knät ❤


20 feb

Snart börjar Grammisgalan! ❤

Ikväll har vi (läs Thom) ordnat med lister, gjorde klart vardagsrummet och imorrn kommer soffan :)) så snart är ett rum helt klart iaf, S.K.Ö.N.T!

Våra tapeter i vardagsrummet och sovrummet, svårt att få en bra bild på blommorna. Ja ÄLSKAR den helvita tapeten:)


Kvällstankar

Alltid på kvällarna kommer man på de bästa att tänka på, typ som att imorrn ska ja fan börja äta nyttigt och träna igen. De låter ju inte så jättekul men de komiska är att man ligger å taggar upp sig själv och bah morgonen efter är allt borta haha. Men de ja låg å tänkte på nyss när ja smsade med Sarah är att de känns faktiskt jättekonstigt (såklart roligt!!) att vara stolt över hur man bor. Att liksom vilja att folk kommer över och dom BEHÖVER INTE sitta i ens säng om dom e flera är 3 personer!:) sjukt sjuk tanke. en annan fundering helt appropå ingenting (kan bero på att ja precis kollat på pluras kök Spanien) som ja mer än ofta tänker på varenda dag är, varför bor vi här? I kalla sverjethelvettesnö landet!? Varför tar vi inte bara en väska, packar de finaste vi har och drar? Vi får inte leva om. Vi kan inte spola tillbaka. De vi kan är att ångra oss, hur mkt man än vill så står ju tiden inte still. Vi kommer absolut inte alltid vara 24 år hur gärna man än skulle vilja.

Tänker ofta på Thom och hur han var och levde när han va 24. Då hade han hunnit med att bo i Oslo med sina bästa kompisar, bestämde en impulsflytt på en kväll och nästa dag satt han i en skåpbil påväg. Och tror han va iväg på sin första jorden runt resa helt själv med en kompis. Stört! Ja kunde inte ens beställa mat själv i Thailand. Ännu mindre visste ja va hotellet hette i Bangkok. Blir nedstämd av att tänka att dagarna bara går, dom går åt till att tänka på hur andra har de och allt man skulle vilja göra. Istället för att bestämma sig. Nu gör ja det här, de får bära eller brista!!


18 feb

Tänk om måndag till fredag kunde gå lika fort som fredag till söndag. Ja va glad hela helgen och absolut inte redo att de skulle ta slut!


14 feb

Glad alla ❤daaag!



13 feb

Här ligger jag. Nyduschad och hungrig redo för att sova. Fick en chock när ja titta på klockan, halv sju?! Funderar på att börja sy ihop mina kuddöverdrag som ja köpt tyg till men tror ja väntar med de tills sängen är köpt. Ikväll (?) har ja packat upp, eller försökt. Vi har en del kartonger kvar...


11 feb

Äntligen är vi typ klara! Sprungit i den jäkla trappen hela dagen, mamma bjöd på middag så de va en skön paus. Kom precis därifrån och håller på att fixa inför första natteeeen!! Sover bland flyttkartonger men de får gå :)


Kom igen nu!

Så här ser en liten del ut i vårt nya hem, vardagsrummet e klart och nu flyger de gamla golvet i ett av sovrummen bort. Väggarna e målade och tapetserade. Tvekade om vi skulle ha fondväggar men de vart de tillslut. Så jävla nöjd med tapeterna!! Måste ta bättre bilder på dom. Vi valde samma golv i alla rum förutom kök och hall, nått 3 stav ek golv eller va de hette. Va jätte rädd om de skulle bli mörkt golv, de tycker ja inte alls om. Känns gammalt och slitet, tycker de ser jättefint ut nu iaf. Har inte varit där och kollat. Imorrn ska vi fixa nya lister överallt. ja tycker de e skiit fint med ganska "synliga" lister både vid golv OCH taket, men ja vettefan. Är de fint?

Heja heja, IN MED DE NYA!


10 feb

Den här helgen har nog haft minst dubbelt så många timmar som den brukar, herregud va segt de har varit! Jobbat exakt varenda vaken timme känns de som. Min andra hälft har också jobbat, men med något ja skulle byta med vilken sekund som helst. Han e så duktig han, önskar ja kunde vara med och hjälpa till ❤ nu ska ja fortsätta att hålla ut tills klockan slår 20.00


3 feb

Vet inte vad de är men personalen på Bmb har nog fått löneförhöjning. De måste dom ha fått, sjukt bra är dom iaf. Vakterna är jättetrevliga,( och släpper inte in mig när ja e för full, amen!) inte sånna som tror att dom är med i en bondfilm. Och dom i baren, alla e ju jätte snälla ( nu kanske ja tycker så för att nån snäll person lämnade in min mobil, och ja fick tillbaka den. Men ändå) har inte för mig att dom va så trevliga förut! Heja heja BMB!!! :)


2 feb


1 FEBRUARI!!!

Alla som vet nått vet att idag är idag!! Yeeey! Tack vare all underbar flytthjälp är nu hela lägenheten i princip tom, förutom typ soffa säng och tv. Soffan hämtar dom ju imorrn så:) kl 12 fick vi nycklar och vi va som två små barn när vi sprang upp för trappen och stoppa nyckeln i låset. -här ska vi bo älskling sa vi nästan samtidigt :) imorrn blir de projekt fixa lägenhet på högsta nivå. Åååååh de ska bli så kul, välja tapeter och börja köpa inredning. På riktigt!! Inte bara i huvudet :))