121031

Allt ja behöver idag..


121030

De va med stor besvikelse ja drack upp de där proteinpulvret! Ungefär de äckligaste ja har druckit. I hela mitt liv! Vider! Men snål som ja är så ska varenda dl ner i min mage. Åkte till life butiken på hälla och skulle köpa sån där shaker att ha de i, såklart va alla strukfula förutom en och då fick man med ett annat pulver. De va ju ganska kul, för ja har läst massa om de att de ska va bra och förhoppningsvis godare. Lättlurad sitter ja nu med två olika proteinpulver. MEN med en fin shaker iaf. Bara hoppas att de rosa är gott!


121029

Hela min kropp har förfallit! Hämtade ut mitt proteinpulver idag så nu jävlar kan kvarg hälsa hem! Allting är klart till Thailand så nu kan 39 dagar få gå liiiiite fortare ❤ Fredrik länka bilder till ett av hotellen vi ska bo på, de gjorde ju inte längtan mindre precis!


Fredagsnöjet

Igår va stressigt och kul, jävlar va kul de va! Får lov att tacka Bella för ett stort asgarv :) hon va ju en av dom som skulle få present tyckte jag. Och hon älskar överraskningar. Problemet är att lika mkt som hon älskar de är hon lika rädd för psyk och våran trapp e inte den bästa. Jag tänkte ju att ja slår in presenten, ställer de utanför hennes dörr. Plingar på och kutar ut och väntar.. Ja väntade och väntade (ville ju inte gå hem om någon annan skulle hitta ett rosa paket i en trapp på Haga) men lampan tänds inte. Smyger in, tänder lampan Plingar igen och kutar ut. Väntar å väntar men nej.. Ringer till henne och ska lura över henne till mig, då ser hon ju paketet tänker ja. Men de va ju ganska svårt att hålla sig för skratt när hon svarar och låter LIVRÄDD! "alltså de är ett psyk i min trapp ja kan inte komma till dig" när ja försöka övertala henne att de säkert bara e någon som skojar och att hon ska komma säger hon "vill du att ja ska bli mördad??!" hör på henne att de e ingen ide, de kommer inte gå att få ut henne ur lägenheten så kommer ja upp. Plingar på och när hon öppnar är de ren och skär skräck i hennes ögon! Ja dör, önskar att ja hade de på film. Alltihop! Och där står ja med ett stort rosa paket -du e den sämsta människan att överraska! Skräcken i ögonen övergår på 1 sekund till glädje och ja fick exakt den reaktionen ja ville ha. "FYYY FAAAAN VA FIIIIIN!!"


!


121024

Den största och framförallt bästa fördelen med mitt jobb måste vara att man kan se ut exakt hur man vill. Ja sitter vid datan med inpackning i håret & är strykful! Skulle någon se mig som inte brukar träffa mig så ofta skulle dom tro att ja knarkat i 7 år.

Men de gör inget för idag fick ja min present, från mig själv:) ja är näst intill besatt av wesc kläder, vet inte va de e med de märket men ja älskar de.

Plus att den ena presenten kom i samma paket. Någon kommer att bli väldigt glad ikväll, för dålig som ja är så kan ja inte hålla mig till fredag och ge den.


22.51

Som vanligt ligger ja här i sängen men inställningen att ja skulle gå och lägga mig i tid. Men såklart så tog tristessen över och alla bloggar vart bara för bra för att sluta scrolla. Och vi ska inte prata om alla tankar och idéer man får just när man INTE ska tänka på något och försöka sova! Har nog inrett våran lägenhet säkert 4 gånger dom senaste 20 minuterna plus våran framtida. Gabriellasyndromet...

Hittade en ny blogg som hade sjuuukt snygga och fina inredningsbilder plus klädstil ( kan man skriva så?) vet inte hur man länkar så vill ni ha den får ni kommentera, här är iaf två små bilder från henne :)


Specialfredag ❤

På fredag är de presentfredag. Två mycket speciella människor kommer få ett paket. Ingen av dom har en aning så de ska bli kul att överraska!


121023

Varför bakar ja en kladdkaka på jobbet när ja känner att ja nästan skulle kunna göra vad som helst för lite socker? Vem gör så Mot sig själv?! Som tur är har ja massor med inspiration på telefonen. Men en liten bit? Utan grädde? Börjar bli hög på lukten i köket.

Men bara stå emot! Ja tycker måndagar och tisdagar är värst. De e såå långt till helgen.


Förövrigt Jättejobbig dag, alla sitter och tittar på saltkråkan maraton och snart e kakan klar :)


Wen

Undra hur många som klickade hem de här shampoot efter att kenza skrivit om de, ja är iaf en av allihopa som hoppas på mirakel! :)


121022

Klockan är halv elva, ja skulle varit ledig idag men tog en xtra tur 8.30-21.15. Så plingar de till och ja får de här!! Hur lycklig blir man inte? Dagen vart liiiite bättre om man säger så! :)

Världens bästa ❤


tips?!

Någon som har provat den här ögoncremen? Svindyr om man frågar mig, men de känns endå som att de är värt att lägga pengar på "produkter" som är bra.

Sjukt, väldigt sjukt!

Känner mig en aning tjatig om ja skulle börja skriva här också om min bragd idag på gymmet. As töntigt att skriva såhär men tack tack tack till alla som "gillat" och kommenterat!! Är sjukt jätte jätte glad över min prestation!:) inte värsta grejen för andra, men för mig! Haha! :)


121019

Va helt förstörd igår pga min idiotiska ide att träna kl 9 på morgonen! Så ja gick faktiskt hem först från Bella igårkväll. Men som vanligt åt ja mest och fick ont i magen och har de fortfarande.. Ja har egentligen inget mer att säga än att Gabriella gjorde succé som kock!


See for yourself...


121018

Haha! De här med egobilder. De e inte min grej. Men iaf, tyckte ja vart ganska fin i håret och ja har snart min ideal frisyr:)

nu kan ja snart inte hålla mig! Ikväll har vi premiär för halv 8 hos mig och Bella är först ut. Kvällens meny läckte ut och de e de enda ja har tänkt på i 2 dagar! Vi e 6 st som ska ha 1 gång i veckan och kravet är att alla ska bjuda på 3 rätters. Hur gott ska de bli!?!

Men innan ska ja ner på stan med mamma och köpa present! Har hittat DEN BÄSTA, och de känns verkligen kul att köpa något som är väldigt värdefullt och betydelsefullt ❤


Beslutsångest..

Fan. Igår såg ja en tjej som hade "samma" tatuering som ja vill ha, dvs en text på ena axeln. Herre Gud va fult de va!!!! Så nu har ja typ kastat den iden och de är mycket synd för bilden i mitt huvud e så snygg! Meeen när ja väl bestämmer mig så kan nog den som tatuerar ge mig råd. För nu vet ja ju exakt hur ja inte vill ha den :)


121016

MAT! 12 matlådor halvt gjorda, väntar bara på kasslern. Har inte en aning hur länge den ska vara inne i ugnen, Jag ❤ Google! Idag skaffade ja allkort på Friskis också, så ja invigde de med ett IWpass. Tyckte de va sådär. Bra för mina ben iaf :)

Längtar ihjäl mig till torsdag, alla recept gör mig så sjukt hungrig!!


121014

Igår hos Sarah så beställde ja sån där ögonfransgrej som gör att fransarna växer. Tänkte att de kan vara snyggt på resan eftersom man nästan inte kan använda smink för värmen, fejkad naturlig skönhet;) återstå att se om de funkar på mig...


121013

Ikväll är de Tjejmys + bebis. Vi hänger hos Sarah allihopa. Ska snart hugga in på allt glass och godis vi har!!


121012

Äntligen ÄNTLIGEN är fredagen slut och ja kan knappt tro att ja e ledig imorrn! Nästan tomt att inte ställa klockan nu. Ikväll va vi bjudna till mamma på mat, ja kasta min diet åt helvetet och åt för allt ja va värd. Önskar att alla människor kunde få smaka hennes kycklinggryta nån gång i livet. Imorrn blir de träning, presentjakt åt Thom och förhoppningsvis kanske vi blir med badkar!:)

Ska hålla på och pyssla ihop ett fotoalbum, måste bara hitta ett fint. Framkallade kort igår på fuji på internet, och fick dom idag! Bra jävla leverans måste ja säga, med tanke på
Att de va 130 kort. Sjukt billigt också, 75 öre per kort! Känner på mig att de inte kommer bli de sista albumet ja gör ;)


121010

Jobbar dubbel pass mån-fre, och de börjar redan känns. Herregud ögonen är grus och reaktionsförmågan och orken är vell ungefär på noll, men på fredag kl 19.30 är ja fri. Iaf i 2 hela dagar!:) Sitter i en gungstol som en polis och vaktar alla våningar samtidigt.
 
Vi har inte gett upp "drömmen" om radhus, om 14 dagar är det dags igen för visning för oss. Vet inte riktigt vad ja känner? Likgiltig? Vi får se hur det går helt enkelt:)
 
Emma, ansiktsmasken va amazing! Definitivt värt pengarna, tror sidan hette luxstyle eller nått sånt.
 
 
 

23.06

Jag är besatt! Vackra vackra människa. Inspiration till tusen på hennes insta, både när de gäller stil och träning. Tänk om hon skulle vara mörkhårig. Dör.


121008

Så fult och fattigt collage att de blir lite snyggt ;) hehe, sitter och väntar på att tiden ska gå så ja kan börja jobba igen. Måste ha motivation, den e inte så hög när chefen frågar om man kan jobba kvällen också när man börjar 7.30. Imorgon ska ja ner på stan för presentjakt, vad kan man ge i 30 årspresent till någon som inte önskar sig nånting!?? Kommer bli kanonlätt!


121004

KOM IGEN NURAAA!!! 2 låånga månader, 8 korta veckor! Sen så, tagga tagga tagga ❤


121003

It Will only get better.


Mask

Nu e de upp till bevis, beställde nån sorts ansiktsmask från nån sida på internet och den hade fått GRYMMA recensioner! Jag sitter som en liten svart katt och väntar.. Den funkade jättebra på Thom, alla äckliga pormaskar bah drogs ut! :D


Tack Gabriella!

Måste bara få skryta lite om min kära vän, hon va på kalas igår och skickade sms till mig och Thom om vi ville ha lite "gottis" som hon uttryckte de (måste va de fulaste ordet, någonsin) självklart ville vi de, så ja sprang över och hämtade hem de. Om de va gott? De va GUDOMLIGT!! Tack som fan Gud att lilla bellis finns // P & T


121001

Usch!! Oktober! Kallt å jävligt! Men en månad närmare resan!:) ja önskar att ja kunde skriva att helgen varit lugn och skön men då skulle ja ljuga fruktansvärt mycket. Utgång i lördags, Gud så kul ja hade! Igår hade ja inte lika kul, sprang hela dagen fram o tillbaka till toaletten och spydde som en räv. Varför gör man så mot sig själv? Jaja, nu blir de jobb hela veckan och definitivt en lugn helg..