Måste ha!

Har legat i sängen sen träningen, däckade direkt. Kollat runt på lite bloggar och hittade de här sjukt snygga porslinet! Måste ha detta!! Absolut inte min stil men ja tyckte de va så fint! Irriterande nog känner ja igen de så mycket men vet inte vart ifrån?! IKEA? Lämnade en kommentar och frågade, hoppas på svar!:)


31 jan

Idag jobbar vi tillsammans. Ååh va de e kul. Och skönt. Och duktiga e vi också!

Hittade en bild på instAgram förut, snyggt att göra såhär på en vägg. Precis min stil men Thom skulle nog döda mig. Han har ju tyvärr också en bestämd smak. Iofs så är han duktig på inredning för han älskar vitt ( alla som älskar vitt älskar jag) så jättejobbigt kommer de ju inte att bli när vi ska bestämma. Vitt eller vitt liksom ;)


30 jan

Pengar rullar in som de ska :) ja älskar blocket! Satt ut min soffa igår natt och idag kl 13 vart den såld, ja har bokstavligt talat blivit terroriserad på mejlen av folk som vill ha den. Beviset att ja satte ut den liiiite för billigt men ja ville egentligen bara bli av med den så :)

min dag har bestått av att packa flyttkartonger. Och packa flyttkartonger. Så kul har ja haft de! :) nu e de nära, sjukt nära! Helt obeskrivligt! Snart får vi dig ÄLSKADE lägenhet!! ❤


29 jan

Bara för att vi kan, favorit i repris! Ja tog en paus bland alla flyttkartonger. maten stod på bordet, lika mycket godis som igår och två filmer på menyn. Jo ja tackar!!


Bästa

Såg att min kära svägerska lagt upp den här bilden från idag på fb och vart på riktigt helt varm i mitt hjärta. Jag är så GLAD att ja har min underbara fina fina pojkvän! Får bara mer och mer bekräftelse varje dag som går att ja har de så bra som de bara går att få. Och ja gör mitt absolut bästa för att ge honom all kärlek som han förtjänar ❤


Jag och mina finaste vänner, Gabriella och Thomas har måndagskväll hemma hos honom i hans nya lägenhet. Just nu sitter dom och trycker semlor utan att slicka sig runt munnen...

Innan va ja på 5 årskalas, men kom preciis i tid till maten :))


28 jan

Världens bästa måndag, kan bero på att vi hade världens bästa söndag igår. Bakisdag hos B med film tacos och överdrivet mycket godis som vanligt.

Nyss varit på banken och öppnat nytt, herregud va redo ja är för fredag!!


27 jan

Tjejer.. Fy fan alla tjejer borde skjutas. Så jävla onödiga som går runt och "hatar" varann helt utan anledning, och när man sen börjar prata så visar de sen att man har ju för fan skit kul ihop. Igår va ett sånt moment. Ny tid, nya människor. Jag vill ha lördag igen


Födelsedag

Grattis till mig! Hade en mycket fin födelsedag igår, middag och presenter. Ikväll, blir de en helt ny nivå! ❤


23 jan

Dagens :Utan snus och cigaretter, äcklig dietmat, mens & noll kondition. Idag är de tungt att stava till Pernilla.


21 jan

Egentligen är de ju helt ovärt för mig att ha blogg med tanke på att allt är likadant på instAgram. Men där kan inte folk snoka.

Iaf de här dygnet har varit helt otroligt jobbigt! Kallsvettas, hjärtklappning, helt virrig och skakig. Hur länge ska man känna såhär? Vill inte vara bland folk. De flesta säger att dom första dagarna är värst, hur många e dom jävla dagarna undrar ja då!!?





Längtarrrrrrr

Vem sitter i kolsvart mörker, typ volym 1 på TVn och tuggar popcorn som om de vore glas för att inte väcka han som sover!? Ja dör snart i den här lilla lägenheten...


New love

Jag är kär. Ja älskar er. Välkomna!


20 jan

Hipp hipp, veckan som kommer blir de många födelsedagar :) Min, Bella, Evas och ottillias :)

Igår hade ja och mamma date. Bjöd henne på middag och efterrätt. De vart många skålar och vi vräkte i oss chips sen sov hon och vovven kvar och vi åt frukost ihop. Världens bästa mamma!!


18 jan

Helt seriöst?! Va hände med att de visades filmer på tv typ dygnet runt eller iaf hela kvällarna på helgerna? De e ju bara massa skit!

Ikväll hade vi date. Längesen nu, och med tanke på allt framför oss behövde vi släppa allt och bara njuta av varann


17 jan

Träningsvääääärk!! Bestämde mig igår för att träna ett medelpass, å värken e fan inte okej i rumpan och benen.

Måste också erkänna att nu, NU fimpade ja min sista cigarett. De känns. De känns tomt och jävlar va sugen ja blev på en till nu direkt! Men inte de, nu ere slut:)


!


15 jan

Snart har ja varit snusfri i 3 dygn. Dock är ja en sån där snål människa så cigaretterna som ja har kvar tänker ja inte slänga, utan ja röker som aldrig förr tills dom tar slut SEN är de 100 % nikotin och tobaksfri! Jag hyllar ändå mig själv för det är 2 gången under 9 år som ja ens försökt sluta, har liksom inte tyckt att ja borde (sjuk i huvudet?)

Och för varje månad ja klarar ska jag göra något för mig själv, tandblekning, permanent löshår (till sommarn, de gäller ändå att vara lite långsiktigt så man har nått att peppa sig själv med) och kanske prenumeration på någon tidning eller sån glossybox :))

NU JÄVLAR!!!


14 jan

HEJ HEJ!!
Idag har vi planerat sommaren ❤



13 jan

Hypokondrisk..
Men nu har ja iaf börjat hitta tillbaka till ljuset (GUUD va dramatiskt de där lät!!) tänker att de e omöjligt att klara allting på en gång plus en hel del nervösa sammanbrott blandat med förhoppningar & förväntningar, så ja fokuserar på delmål. Bestämt och mycket snällare mot mig själv :)


12 jan

Ligger i sängen och hatar livet i allmänhet. Fattar inte vad som e felet, började nästan gråta när ja märkte att Thom ätit upp chokladen från igår.. Fet, eller bara helt super överkänslig? Har sovit lite efter jobbet och nu har ja så tråkigt! Jag vill äta på restaurang. Eller ändra hårfärg. Göra nått radikalt oplanerat!


Press

Press, stress, panik .
Ibland suger de så hårt att bara fokusera på att överleva är drygt. Att gömma sig är inte lösningen, men de underlättar för stunden.


11 jan

Igår fick vi ett ryck och tog en spontantripp till Uppsala. Vi hälsade på våran käraste vän, åt middag, drack vin och åt massor med godis. Kollade på Magic Mike, trodde ja skulle sitta och dregla sönder mig men den va faktiskt inte så bra. Missförstå mig rätt nu, aldrig besviken att se channing tatum (?) kasta av sig kläderna men själva filmen ;)

Men nu e vi hemma och om
Någon timme e de jobb igen :)


Obsessed

Ja skulle nog kunna döda för henne.


7 jan

Måndagens topp 3.

1. Idag är första dagen "på andra sidan" och gissa hur glada vi vart när jag och Bella jobbade ihop!!

2. Blir bara mer och mer tacksam ju mer
Ja tänker på att ja inte kom in
På krogen i lördags. Jag står förevigt i skuld till den vakten❤ funderar nästan på att skicka en blomma, behövs verkligen mer såna vakter i den här stan

3. Kan inte sluta längta till vår lägenhet, vill bara få nyckeln nu nu nuuuu!! :)


3 jan

Min första jobbdag på över 3 veckor är slut. Och det är med sorg ja inser att mina fina fina naglar måste ryka. Dom växte och vart starka utav bara fan på resan men nu hemma i fittsverige viker dom sig hela tiden, och de är inte frammåt utan bakåt. Dagens ilands problem.. plus att de är typ omöjligt att inte få damp när man skriver sms när ja hela tiden kommer åt "enter" knappen. Folk tror nog ja e full eller nått. Men ja är ju så stolt och mina händer ser mkt smalare ut med långa naglar, kan bara inte klippa av dom! :(


(jaa, mina händer och naglar är dränkta i världens fetaste bodylotion! ;))
( och jaa, ja märkte nu att de här inlägget är topp 3 mest ointressanta ja läst men de bjuder ja på, HA! )


Kvällstid

Tanken var att vi skulle mysa och titta på skräckfilm. Istället sitter han i soffan
Och spelar poker, ja ligger i sängen äter
Godis och dricker apelsinjuice och varar mellan Will Smith på TVn och Kanye på youtube. Besatt och mer än bra ;)


2 jan 2013

Alldeles strax kan ja definiera mig själv som frisk! Mår som en prinsessa jämfört alla andra dagar den senaste veckan. Och nyår va inget undantag, de va såå nära att ja fick skåla i blåbärsoppa och resorb! Hög på Ipren för att få bort feber & allt hade vi tjejmiddag. På tolvslaget stod ja & pussade på min allra finaste kärlek ❤